Työpäivän jälkeen oli hirmuinen nälkä ja jääkaapissa ei muuta kuin uunilohen jämät sekä pari desiä kermaa. Onneksi löysin vielä sipulin, tonnikalapurkin sekä puoli pussia tagliatelle-pastaa, joista sain vartissa loihdittua herkullisen arkiaterian.
Kalapastaan tarvitset:
Pastaa, esim tagliatelle
Sipulia
Kypsää lohta
Tonnikalaa öljyssä
Kermaa
Kypsää lohta
Tonnikalaa öljyssä
Kermaa
Sitruunapippuria
Mustapippuria
Valkopippuria
Chilijauhetta
Rosmariinia
Mustapippuria
Valkopippuria
Chilijauhetta
Rosmariinia
Laita pastavesi kiehumaan ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit tonnikalan öljyssä ja lisää joukkoon pienitty lohi sekä tonnikala. Mausta mieleiseksesi ja lorauta kermaa kastikkeeksi. Anna kiehahtaa.
Valuta kypsä pasta ja yhdistä kastikkeen kanssa.
Valuta kypsä pasta ja yhdistä kastikkeen kanssa.
Helppoa ja herkullista!
Tips!
- Tarjoa seuraksi raikasta kurkkua ja raejuustoa. Pirskaus sitruunamehua tuo mukavaa kirpakkuutta.
- Lisää kastikkeeseen sieniä, suppilovahverot sopivat kalan kanssa erinomaisesti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti